|
|
نوشته شده در 25 شهريور 1389
بازدید : 2529
نویسنده : TAKPAR
|
|
مواد لازم:
مرغ آب پز و خرد شده = ۱ لیوان
جعفری خرد شده = ۱ لیوان
هویج رنده شده = ۱ لیوان
پیاز خرد شده= ۲ قاشق غذاخوری
مایونز = ۴/۱ لیوان
خامه = ۴/۱ لیوان
نودل (رشته چینی) = ۱ بسته
طرز تهیه:
سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.
:: موضوعات مرتبط:
آﺷﭙﺰی و ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﭘﺰی ,
,
:: برچسبها:
نودل چینی (سالادی متفاوت و خوشمزه) ,
|
|
|